Lirik Lagu Kathok & BH Cak Dikin Feat Ani Tiara

Kang Sun | 5:31:00 PM | 0 komentar



Judul Lagu : Kathok & BH
Artis          : Cak Dikin & Anis Tiara


Lirik Lagu :

Wis ora usah ngidak omah
dadi bojomu aku wegah
pancen wong lanang ora nggenah
omah omah kepengen bubrah

Kresek kuwi kathok'e sopo
Ono BH nukokke sopo
ukure karo aku podho
demenan wadhon liyo ho'o


Ojo kowe menuduh
aku iki selingkuh

Yen ora nyoto weru
ndadekke kisruh

Aku iki wong lanang
ning kowe banget sayang

Kabeh mau sing tuku aku
kabeh kanggo sliramu


Maaf aku yang salah faham
menuduh kamu papah sayang
Tak akan kamu kuceraikan
kucarikan tambahan

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

0 komentar