Cerita Humor Jawa ; Watune Dadi Teles

Kang Sun | 7:45:00 AM | 0 komentar




Kang Sun : " Lik,...? "
Lik Paijo  : " Ono opo, Kang? "
Kang Sun : " Sampeyan ngerti watu kuning kae, Lik nek sandhing lawang? "
Lik Paijo  : " Iyo, ngerti aku, Kang, gene, ono opo? "
Kang Sun : " Lha kae ono ember ireng nek sisihe, ono banyune tipak sumbo abang, yo ngerti to? "
Lik Paijo  :  " Iyo, ngerti, ono opo?sajak'e kok penting banget to, Kang? "
Kang Sun : " Kiro - kiro nek watu kuning kuwi mau dicemplungke nek banyu abang mau dadi opo? "
Lik Paijo  : " Walah dalah....ngajak guyon kowe, Kang! "
Kang Sun : " Aku takon iki "
Lik Paijo  : " Yo mesthine tetep kuning to, Kang "
Kang Sun : " Lahhh...sih durung mundhak pintere jebule sampeyan ki, Lik "
Lik Paijo  : " Karepmu ? "
Kang Sun : " Yo sing mensthi kuwi yen watu kuning dicemplungke nek banyu werno abang yo dadi teles to, Lik "
Lik Paijo  : " O...kenthir, selikur, wong edan...!!! "
Kang Sun : " Ha ha ha..."

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

0 komentar