Cerita Humor Jawa ; Konangan Meteng

Kang Sun | 9:34:00 PM | 41 komentar




Kang Sun : " Sampeyan ki gene to, Lik? "
Lik Paijo  : " Mumet sirahku, Kang ngrasakke anakku wedok siji kae "
Kang Sun : " Marni sing ragil kae po, Lik ? "
Lik Paijo  : " Iyo, Kang... "
Kang Sun : " Gene karo ragile sampeyan iku, Lik ? "
Lik Paijo  : " Tibak'e si Marni lagi meteng jebule, Kang...haduhhh, mumet aku "
Kang Sun : " Lho apik to malah,...sedelok meneh sampeyan bakal dadi Mbah "
Lik Paijo  : " Mbah piye... Marni iku durung nduwe bojo yo "
Kang Sun : " We lha dalah... "
Lik Paijo  : " Mbiyen yo wis tak wanti - wanti, pacaran yo keno, Ndhuk ning ojo nganti kebablasan "
Kang Sun : " Wis bola - bali sampeyan kandhan ngono iku, Lik karo si Marni ? "
Lik Paijo  : " Ora mung pisan pindho, Kang olehku kandhan. Olehku mawanti - wanti ora mung kandhan ngono iku mau thok, Kang.Tekan sak njero - njerone "
Kang Sun : " Contone ? "
Lik Paijo  : " Aku yo ngomong blak - blak'an karo Marni, Kang. Ndhuk, nek pacarmu si Karjo kae ngepasi do pacaran ojo nganti nyandhak dhodho, nek arep nyekel dhodho ngomongo OJO. "
Kang Sun : " Hemm..genah yo apik ngono kok wejange sampeyan, Lik "
Lik Paijo  : " Ora mung tekan kuwi thok, aku yo kandhan ngene barang karo Marni, Ndhuk nek nganti tangane Karjo nggrathil mrambat tekan pupu omongono MANDHEG, MAS "
Kang Sun : " Lha terus kok isih kedadeyan koyok ngono iku mau kepriye critane, Lik ? "
Lik Paijo  : " Iku mau sing ndadekke sirahku mumet, opo aku sing kliru olehku kandhan "
Kang Sun : " Lho, kepriye to ? "
Lik Paijo  : " Jebule, sakwise tak dhedhes anakku Marni ngaku.Bapak rak wis tau kandhan karo kowe to, Ndhuk.Terus anakku Marni jawab jare ngepasi Si Karjo nyandhak dhodho, Si Karjo ugo tangane nggrathil mrembet pupu.Lha iku mau sing ndadekke Marni ngandhanni Si Karjo mangsuli bebarengan OJO MANDHEG, MAS "
Kang Sun : " Ooo alaaaahhh...!!! "

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

41 comments:

  1. wah yang baca harus orang jawa nih mas hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya nggak juga harus orang jawa kok, Sob...emangnya Sobat Rahasia Hidup Sehat orang mana, he he ?

      Delete
  2. Replies
    1. Ha ha ha...kok malah aku yang jadi tertawa, kkkkkk!

      Delete
  3. Pakai bahasa jawa ya mas,kurang ngerti saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, Sob...Mergane aku iku wong jowo, he he!

      Delete
  4. saya gak ngeti bhs jawa mas,:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh...kenapa bahasa jawa banyak yang nggak ngertia ya!

      Delete
  5. kurang ngerti masss
    tpi kyknya lucu ceritanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nggak ngerti, tapi kok bisa tahu kalau lucu ceritanya, ha ha ha...

      Delete
  6. hahahahaha :D nggerti ngerti bahsanya :'(

    ReplyDelete
  7. hahahaha,,,
    piye to lik,,, nek ngandani dilakoni teman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha, pancen bener si Marni yo, Mbak, dikandhani yo dilakoni tenan, wkkkkkkk....

      Delete
  8. Replies
    1. Temenan ora iku, Yes guyune, bhahahahaha....

      Delete
  9. Replies
    1. Ndhak iyo leh, Mas ngasi kemekekelen lehe ngguyu?lucu no critane, ha ha ha....

      Delete
  10. org jawa tak bisa ngomong alus... itulah aku... ajari mas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama kok, Sob aku pun demikian, kalau soal Boso Jowo Kromo Inggil, aku juga masih kurang halus,...

      Delete
  11. wkwkwkwk, marni ne edannnnnn.. wkwkwkwk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marni iku jane anak sing apik, Mas anak sing manut wong tuo, buktine bapak'e kandhan yo digugu lan dinut, bahahahahaha....

      Delete
  12. Replies
    1. Lho piye to, pancen wis meteng re, ha ha ha...

      Delete
  13. kalau hamil ntar berabe :P

    hahahaha thanks for share

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, sma2, Sob....thanks telah berkunjung!

      Delete
  14. Replies
    1. He he, thanks kunjungannya, Sob...

      Delete
  15. hahahahaha :D
    saya tertawa membacanya :D
    TOP mas brooww . . :D

    ReplyDelete
  16. hahahahaha :D
    saya tertawa membacanya :D
    TOP mas brooww . . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ada Sobat Andreas, ....awas ojo nglakoni koyok Karjo pacare Marni yo, ha ha ha...

      Delete
    2. oke oke oke oke mas broow :D
      balasannya kok tdk ada pemberitahuan di email saya ya ??

      Delete
    3. Email untuk blog apa sama dengan email yang dibuka atau digunakan tadi?
      Email pemberitahuan bisa di setting kok....

      Delete