Lirik Lagu Kanggo Riko Demy

Kang Sun | 2:37:00 PM | 7 komentar




Judul Lagu : Kanggo Riko
Artis          : Demy

Lirik Lagu :

He he he he he he he
ho ho ho ho ho ho ho

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni kanggo riko


Siji sijine mung riko
nong atinisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

( Siji sijine mung riko )
nong atinisun selawase

( Separuh rogo ik i)
yoro mung kanggo riko

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

7 comments: