Cerita Humor Jawa ; Dadi Pejabat Mergo Kesuwen Dadi Rakyat

Kang Sun | 9:59:00 PM | 0 komentar




Kang Sun : " Lik, nak miturut sampeyan Pejabat karo Rakyat iku kepenak endi? "
Lik Paijo  : " Yo jelas enak Pejabat to, Kang "
Kang Sun : " Ndhak iyo to, Lik ? "
Lik Paijo  : " Thek ora ki lho, njajal dinalar dewe, dadi Pejabat iku terhormat, diajeni, bayare yo gedhe, yo pora ? "
Kang Sun : " Iyo ncene, Lik....lha nek saumpomo sampeyang dikon milih, enak milih dadi Pejabat opo pilih dadi Rakyat wae, Lik ? "
Lik Paijo  : " Yo mesthine aku tetep milih dadi Pejabat to, Kang! "
Kang Sun : " Hahaha....wis tak bethek sak durunge, mesthi pilih dadi Pejabat "
Lik Paijo  : " Gayamu koyok dukun ae, Kang "
Kang Sun : " Lha thek ora ki, yo mesthi ae sampeyan milih dadi Pejabat, wong yo wis suwe anggone sampeyan dadi Rakyat kok, Lik "
Lik Paijo  : " O alahhh...semprul tenan ..."
Kang Sun : " Hahahaha,,....."

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

0 komentar