Cerita Humor Jawa ; Bedane Wong Kuru Karo Wong Lemu

Kang Sun | 5:56:00 AM | 2 komentar




Kang Sun : " Sampeyan poso ora, Lik? "
Lik Paijo  : " Poso, Kang, lha ono opo? "
Kang Sun : " Ora ono opo - opo, yo Alhamdulillah nek poso ki "
Lik Paijo  : " Poso ramadhan iku rak wajib to, Kang? "
Kang Sun : " Iyo, Lik "
Lik Paijo  : " Lha kowe yo poso, Kang ? "
Kang Sun : " Alhamdulillah yo poso, Lik. "
Lik Paijo  : " Ayak ketok rodo' kuru saiki "
Kang Sun : " Ndhak iyo to, Lik ? "
Lik Paijo  : " Rodo kuru kowe saiki, Kang...eh ngomong - ngomong bab lemu karo kuru malah kelingan nduwe bethek'an "
Kang Sun : " Opo iku, Lik ? "
Lik Paijo  : " Ngene, opo bedane wong kuru karo wong lemu, Kang ? "
Kang Sun : " Lha ngono kok yo mbok takokno to, Lik yo wis genah cetho welo - welo ketok moto kok, njajal sawangen dewe, rak yo wis jelas bedo "
Lik Paijo  : " Nanging sing jelas ki, sing kuru iku mangan ati nek sing lemu mangan panggonan "
Kang Sun : " Oooooo..."

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

2 comments:

  1. gk ngerti iki, soalnya saya orang sunda . hehehehe
    Kalau ngerti kayaknya lucu ya mas ?,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sobat saeful urang sunda rupanya,...kumaha pawartosna', damang?

      Delete