Lirik Lagu Mantri Suntik Didi Kempot Feat Amy DS

Kang Sun | 8:38:00 AM | 0 komentar




Judul Lagu : Mantri Suntik
Artis          : Didi Kempot & Amy DS

Lirik Lagu :

Nasib awak sopo sing ngerti
dino iki nganggur sesuk dadi mantri
sing loro tak suntiki
sing kesel tak tambani
suntik gratis khusus wong sing tak tresnani

Mas mas mas mas…ndang suntiken
wengi iki rasane aku kademen
tulung mas, ndang priksanen
dadaku kiwo tengen, gek ndang gelis mas
aku ben ndang merem

 
Piye…rasane…
waduh mas kok semene gedene

Piye…rasane…
dom-e mbok yo to sing cilik wae

Sing cilik opo sing gede
sing penting mari larane

Sing cilik opo sing gede
aku manut piye karepe, piye karepe


Nasib awak sopo sing ngerti
dino iki nganggur sesuk dadi mantri
sing loro tak suntiki
sing kesel tak tambani
untik gratis khusus wong sing tak tresnani


Mas mas mas mas…ndang suntiken
wengi iki rasane aku kademen
tulung mas, ndang priksanen
dadaku kiwo tengen, gek ndang gelis mas
aku ben ndang merem

Category:

About Do You Know Indonesia ?:
Blog Do You Know Indonesia merupakan sebuah blog yang berisikan tentang semua hal mengenai Indonesia. Mulai dari kategori Bisnis Online Internet, Web Hosting, Musik, dll. . You can find about Indonesia here!http://sunotoaw.blogspot.com

0 komentar